Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu

Vizyon: Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.

Misyon: Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.45 Cuma günü ders çıkışı 15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitabdullahtayyipolcokilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ladik Mah.150374. Sok. NO2 Sarayönü /Konya

Adres - Ladik Mah.150374. Sok. NO2 Sarayönü /Konya

Ulaşım Konya İl merkezinden öğretmenler gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık 7 km İl Merkezine uzaklık 40 km