SAYFALARDA SEYAHAT VE BİZİM OKULUM PROJEMİZ KAPSAMINDA ONLİNE VELİ KİTAP OKUMA SINAVIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

28.01.2023 149

Okulumuzda sınıf öğretmenimiz Hikmet Onur KINACI`nın yürüttüğü Sayfalarda Seyahat e twinning projemiz  ve Bizim OKulum projesi kapsamında online veli kitap okuma sınavımız 27.01.2023 tarihinde gerçekleştirildi.Pedagog Ali ÇANKIRILI`nın Çocuklara Söz Geçirme Sanatı adlı kitabını ilgiyle okuyan velilerimiz kitabı beğenerek ve ilgiyle okudular.Sınavda dereceye girerel 1.olan velimiz Fatma GENÇ.2.olan velimiz Tuba GÖK ve 3.olan velimiz Şeyma SARAÇ`ı tebrik eder,katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.Mart ayında yazarımızla söyleşiye hazır olun.